Spelersbegeleiding

Mijn jeugd was gevuld met mooie momenten waarin ik helemaal mezelf kon zijn. Een meisje met een droom om profvoetballer te worden was lastig, maar ik kreeg thuis alle vrijheid om mezelf te zijn.

Een meisje met jongens kleren, korte haren en een bal aan haar voeten.

Op vijfjarige leeftijd zette ik mijn eerste stappen op het voetbalveld, waarna ik tot mijn zestiende met de jongens van Olympia’18 in Boxmeer speelde.

 

Spelersbegeleiding

Professioneel & Nederlands Elftal

In 2008 maakte ik de sprong naar het professionele voetbal. Mijn professionele carrière begon bij Willem II, waarna ik bij verschillende Nederlandse clubs speelde en een seizoen doorbracht in Engeland bij Everton. In 2023, op 31-jarige leeftijd, besloot ik mijn carrière te beëindigen bij PSV.

Op 21 november 2009 maakte ik mijn debuut in het Nederlands elftal, en met trots kan ik zeggen dat ik maar liefst 77 interlands heb gespeeld.

Het voelt heel goed om de waardevolle lessen die ik in mijn voetbalcarrière leerde te kunnen delen. Om daar mensen mee te inspireren of te helpen. Heb je interesse in persoonlijke begeleiding? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Spelersbegeleiding

Meer informatie?